Wat is er nou zo bijzonder aan vogels kijken?

Die vraag hebben mensen wel eens. En dat kan ik me voorstellen. Want als je nooit met het vogelvirus (geen vogelgriep gelukkig :-)) besmet bent geraakt dan kan dat best lastig zijn. Ik kan een heel betoog houden over het antwoord op deze vraag. Alleen doe ik dat niet. Want eigenlijk is de enige manier om dit te snappen om mee te gaan naar buiten, op pad, vogels kijken. In weer en wind, bij mooi weer, in het bos, op de hei, in de duinen, de polder en aan zee. Overal zijn vogels en dat maakt mij gelukkig. Mijn passie voor vogels deel ik het liefst met zoveel mogelijk mensen. Daarom post ik zo vaak mogelijk op mijn website, op Instagram en Facebook filmpjes, foto’s, livesessies en blogs zoals deze. Ik hoop dat ik jou ook inspireer om naar vogels te kijken en naar buiten te gaan. Dat kan met mij (ik geef workshops en trainingen), maar dat kun je natuurlijk ook alleen doen of met anderen. Wat je ook doet: geniet er van en merk zelf wat het met je doet.

Wat vind jij van vogels kijken? Ben je ook een vogelaar, of vind je het leuk om naar de vogels om je heen te kijken en verder niets? Of iets anders. Ik ben benieuwd.

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: