Vlog #19 Kleurenpracht in herfstig Park Schothorst (deel 2)

In deze vlog ga ik op pad in Park Schothorst in Amersfoort. Een prachtig stadspark dat ooit een landgoed was. Ondanks het grijzige herfstweer zag ik toch een hoop kleur. Omdat ik zoveel tegenkwam en veel te vertellen had šŸ™‚ heb ik deze vlog in 2 delen opgeknipt. Hier deel 2, het eerste deel vind je via deze link https://www.youtube.com/watch?v=uf3ng…. Laat me weten wat je er van vond. Bedankt voor het kijken! O ja, als je deze video leuk vond like hem dan en deel hem met je vrienden en bekenden. Wil je een keer met De Gezonde Vogelaar mee op stap in Amersfoort? Dat kan bijvoorbeeld op dinsdag 20 november tijdens de Stadsvogelsafari. Zie daarvoor mijn website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: