Vlog #13 – Heerlijk rondje bos en hei (deel 2)

In deze vlog neem ik je mee op de Renkumse Heide (Telefoonweg bij Renkum). Op zoek naar wintergasten, zoals de klapekster, koperwieken en kramsvogels. En roofvogels en wat er verder nog allemaal te zien is. Dit is deel 2 van de vlog ‘Heerlijk rondje bos en hei’. Ik was van plan één vlog te maken, maar ik kwam zoveel leuks tegen dat ik er uiteindelijk twee vlogs van heb gemaakt. Ik verklap het alvast: in deze vlog steelt een prachtig vogeltje met een soort clownsgezicht de show. Ik wens je veel kijkplezier. O ja, als je de video leuk vindt deel hem dan en geef even een duimpje omhoog (of hartje mag natuurlijk ook :-)). Bedankt voor het kijken 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: