Vlog #11 – Blauwe vogel of blauwtje lopen op Texel?

In deze vlog zie je mijn avonturen op Texel. Het was een prachtige dag. Wel behoorlijk wat wind (maar wat wil je ook anders op de Wadden), dat mocht de pret niet bederven. Ik laat je zien welke vogels ik zag. Alvast een tip van de sluier: veel klein spul en o.a. een slechtvalk die een prooi te pakken had. En de belangrijkste vraag: welke blauwe vogel zocht ik en lukte het om die te vinden? Of waren mijn waterige oogjes ’s ochtends vroeg al een voorteken voor het lopen van een blauwtje? Ik wens je veel kijkplezier!

Ik ben benieuwd naar je reactie, laat dat gerust achter in de comments. En als je het leuk vond geef dan even een duimpje (een hartje mag natuurlijk ook :-)). Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: