Wil je leuke en interessante mensen ontmoeten, een nieuw perspectief ontdekken en simpele maar effectieve tools leren voor meer energie en rust? 
Voor iedereen die even lekker wil bewegen tijdens de hectische werkdag. 

Ga dan mee op #Stadsvogelsafari.

De eerstvolgende is op dinsdag 26 februari 2019 van 12:15u tot 13:30u. Profiteer nu van de mooie introductieprijs van € 12,50 (dat is de prijs die je betaalt bij de kassa als je met Ideal betaalt). 

Leuk, ik schrijf me meteen in!

Tijdens deze wandeling leer ik je over de vogels die in de stad wonen en ik leer je een simpele, maar effectieve techniek die je dagelijks kunt toepassen om direct meer rust en energie te krijgen. Er zijn meer redenen, die zie je in het filmpje hieronder.

“Maar daar heb ik helemaal geen tijd voor” denk je misschien. Dan moet je zeker mee! Want wist je dat bewegen tijdens je werkdag er voor zorgt dat je fitter en productiever bent? En dat nieuwe dingen leren goed is voor je brein. Het levert je dus tijd op!

Onder begeleiding van vogelaar Adriaan Sleeuwenhoek ga je op pad om vogels te kijken. Hij kent alle soorten die in het gebied voorkomen en kan je er van alles over leren. Adriaan neemt een telescoop mee waardoor je de vogels van dichterbij kan bekijken zonder ze te verstoren. Als je zelf een verrekijker hebt neem die dan zeker mee!

Wat het je allemaal op kan leveren zie je in dit filmpje. Wees er snel bij, er is plek voor 10 deelnemers. Neem trouwens wel zelf even een broodje mee.