Ken je dat gevoel? Dat je iets ziet wat je niet vaak ziet? Dat je weet dat je iets meemaakt dat écht bijzonder is? Ik ken een plek waar je dat magische gevoel kunt ervaren. En dat wil ik met jou delen. Ga daarom met me mee op Spechtensafari. Op zondagochtend 23 juni gaan we met een kleine groep op Spechtensafari op de Noord-Ginkel. Laat je een ochtend lang onderdompelen in de wereld van Spechten. Met een beetje geluk hoor je het geroffel van de grote bonte specht, het ‘krukrukru’ van de zwarte specht, zie je een kleine bonte specht op zoek naar insecten. En wie weet wat we allemaal nog meer tegenkomen!
Ja, ik ga mee op 23 juni!

Kom je van wat verder weg? Dan is dit een helemaal unieke kans, want met hotel De Bosrand hebben we een speciale Gezonde-Vogelaar-tarief afgesproken (zie hieronder). Dan kun je mee met de Spechtensafari én daarna nog verder genieten van de prachtige omgeving! De Gezonde Vogelaar beveelt je de mooiste plekjes van de gemeente Ede aan :-).

Dus twijfel niet, want anders is deze kans voorbij. Want spechten in het echt zien, ’s ochtends vroeg in het bos, dat is iets dat niet veel mensen hebben meegemaakt.

O ja, als bonus leer ik je het Gezonde Vogelaar momentje en zal ik je leren waarom spechten geen hoofdpijn krijgen :-).

Leuk, ik ga mee!

Praktische informatie
Datum en tijd: Zondag 23 juni 2019 7:00u-11:00u
Investering: € 49,- p.p.
Locatie: Start bij Parkeerplaats bij de schaapskooi op de Ginkelse Heide (7:00u), Wijde Veldweg, 6718 SM in Ede. Als je met het Openbaar Vervoer komt dan kun je het beste de trein nemen naar station Ede-Wageningen en daar een OV-fiets huren.
Inclusief: gezonde snack en koffie of thee.

Ja, ik ga mee!

Kom je van verder weg? Geen nood, dit is ook een unieke kans om de prachtige Zuidwest Veluwe te verkennen. We werken samen met hotel De Bosrand. Klik hier voor de mogelijkheden.