NOG MAAR 6 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Ken je dat gevoel? Dat je iets ziet wat je niet vaak ziet? Dat je weet dat je iets meemaakt dat écht bijzonder is? Ik ken een plek waar je dat magische gevoel kunt ervaren. En dat wil ik met jou delen. Ga daarom met me mee op Spechtensafari. Op vrijdag 1 maart gaan we met een kleine groep op Spechtensafari in het Edese Bos. Laat je een ochtend lang onderdompelen in de wereld van Spechten. Met een beetje geluk hoor je het geroffel van de grote bonte specht, het ‘krukrukru’ van de zwarte specht, zie je een kleine bonte specht op zoek naar insecten. En wie weet wat we allemaal nog meer tegenkomen!
Ja, ik ga mee!

Kom je van wat verder weg? Dan is dit een helemaal unieke kans, want met hotel De Bosrand hebben we een speciale Gezonde-Vogelaar-tarief afgesproken (zie hieronder). Dan kun je mee met de Spechtensafari én daarna nog verder genieten van de prachtige omgeving! De Gezonde Vogelaar beveelt je de mooiste plekjes van de gemeente Ede aan :-).

Dus twijfel niet, want anders is deze kans voorbij. Want spechten in het echt zien, ’s ochtends vroeg in het bos, dat is iets dat niet veel mensen hebben meegemaakt.

O ja, als bonus leer ik je het Gezonde Vogelaar momentje en zal ik je leren waarom spechten geen hoofdpijn krijgen :-).

Praktische informatie
Datum en tijd: Vrijdag 1 maart 2019 7:00u-11:00u
Investering: € 49,- p.p.
Locatie: Start bij Hotel De Bosrand (7:00u), Bosrand 28, 6718 ZN in Ede. Goed te bereiken met Openbaar Vervoer (met trein naar station Ede-Wageningen, daar kun je een OV-fiets huren of de bus nemen).
Inclusief: gezonde snack en koffie of thee.

Ja, ik ga mee!

Kom je van verder weg? Geen nood, dit is ook een unieke kans om de prachtige Zuidwest Veluwe te verkennen. We werken samen met hotel De Bosrand. Speciaal voor De Gezonde Vogelaar gelden de volgende tarieven. Dit is op basis van beschikbaarheid, neem contact op om te boeken. Dat kan via de mail (info@degezondevogelaar.nl) of telefonisch (06-36086816). Bij boeking krijg je het gratis boekje ‘De Mooiste Plekjes van de gemeente Ede’ van De Gezonde Vogelaar!

Hotel één overnachting
Eenpersoonskamer 62,50
Tweepersoonskamer 72,50

Hotel 2 overnachtingen
Eenpersoonskamer 121,00
Tweepersoonskamer 141,00

Hotel drie overnachtingen:
Eenpersoonskamer        € 182,25
Tweepersoonskamer     € 211,50

Deze prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet (of pakket) en exclusief verblijfsbelasting à € 2,00 p.p.p.n. Als je gebruik maakt van het hotel dan krijg je gratis een folder met de mooiste plekjes in de omgeving. In hotel De Bosrand kan geluncht worden in het restaurant (van 12-16:00 uur). Ook is het mogelijk om een lunchpakket à € 11,50 p.p. te reserveren (vooraf of bij incheck). ’s Avonds is er mogelijkheid voor diner: à la carte, driegangen dagdiner à € 27,50 of een dagschotel à € 12,75 p.p. (17:30-20:30 uur).

Ja, ik ga mee!