Ken je dat gevoel? Dat je iets ziet wat je niet vaak ziet? Dat je weet dat je iets meemaakt dat écht bijzonder is? Ik ken een plek waar je dat magische gevoel kunt ervaren. En dat wil ik met jou delen. Ga daarom met me mee op Spechtensafari.

Tijdens de Nationale Vogelweek staan er 2 #Spechtensafari’s gepland: op zaterdag 11 mei en zaterdag 18 mei 2019. Start om 18:30u, einde rond 21:30u. 

We gaan met een kleine groep op Spechtensafari in het Edese Bos. Laat je een avond onderdompelen in de wereld van Spechten. Met een beetje geluk hoor je het geroffel van de grote bonte specht, het ‘krukrukru’ van de zwarte specht, zie je een kleine bonte specht op zoek naar insecten. En wie weet wat we allemaal nog meer tegenkomen!

Ja, ik ga mee op zaterdag 11 mei!

Ja, ik ga mee op zaterdag 18 mei!

Kom je van wat verder weg? Dan is dit een helemaal unieke kans, want met hotel De Bosrand hebben we een speciale Gezonde-Vogelaar-tarief afgesproken (zie hieronder). Dan kun je mee met de Spechtensafari én daarna nog verder genieten van de prachtige omgeving! De Gezonde Vogelaar beveelt je de mooiste plekjes van de gemeente Ede aan :-).

Dus twijfel niet, want anders is deze kans voorbij. Want spechten in het echt zien, ’s avonds in het bos, dat is iets dat niet veel mensen hebben meegemaakt.

O ja, als bonus leer ik je het Gezonde Vogelaar momentje en zal ik je leren waarom spechten geen hoofdpijn krijgen :-).

Heleen schreef het volgende over haar deelname in maart 2019. 

Ik vond het erg gaaf, en wat ik zo fijn vond was de kleine groep. Zo heb je goed contact met elkaar en jij had aandacht voor ons. Ik zou het zeker een ander aanraden.
Het leukste, tja…..wat denk je van de zwarte spechten??? HAHA Wat een geluk. Ik zou je het liefste een 11 geven maar ja dat mag niet. Dus een 10!! Dank je wel voor de leuke dag.

Praktische informatie
Datum en tijd: Zaterdag 11 mei of zaterdag 18 mei 2019 (beide dagen van 18:30u-21:30u)
Investering: € 39,- p.p.
Locatie: Start bij de parkeerplaats aan het begin van de Koeweg bij Ede. 6718 ZN in Ede. Goed te bereiken met Openbaar Vervoer (met trein naar station Ede-Wageningen, daar kun je een OV-fiets huren of de bus nemen).

Ja, ik ga mee op zaterdag 11 mei!

Ja, ik ga mee op zaterdag 18 mei!

Kom je van verder weg? Geen nood, dit is ook een unieke kans om de prachtige Zuidwest Veluwe te verkennen. We werken samen met hotel De Bosrand. Speciaal voor De Gezonde Vogelaar gelden de volgende tarieven. Dit is op basis van beschikbaarheid, neem contact op om te boeken. Dat kan via de mail (info@degezondevogelaar.nl) of telefonisch (06-36086816). 

Hotel één overnachting
Eenpersoonskamer € 62,50
Tweepersoonskamer € 72,50

Hotel 2 overnachtingen
Eenpersoonskamer € 121,00
Tweepersoonskamer € 141,00

Hotel drie overnachtingen:
Eenpersoonskamer € 182,25
Tweepersoonskamer € 211,50

Deze prijzen zijn inclusief ontbijtbuffet (of pakket) en exclusief verblijfsbelasting à € 2,00 p.p.p.n. In hotel De Bosrand kan geluncht worden in het restaurant (van 12-16:00 uur). Ook is het mogelijk om een lunchpakket à € 11,50 p.p. te reserveren (vooraf of bij incheck). ’s Avonds is er mogelijkheid voor diner: à la carte, driegangen dagdiner à € 27,50 of een dagschotel à € 12,75 p.p. (17:30-20:30 uur).

Ja, ik ga mee op zaterdag 11 mei!

Ja, ik ga mee op zaterdag 18 mei!