Schrijf je in snel in voor Wat Fluit Daar – met verjaardagskortingsactie!

Geniet jij ook zo van die prachtige vogelgeluiden in de lente, maar weet je niet welke vogels je hoort?
Houd je er ook van om lekker buiten te zijn in de NATUUR?
En wil je je hersenen GEZOND en VITAAL houden?

Dan is de praktijkcursus Vogelgeluiden herkennen Wat fluit daar?’ editie Ede van De Gezonde Vogelaar echt iets voor jou!

Ja, ik ga ervoor!

Omdat ik op 31 januari jarig ben geef ik € 50,- korting. Voer de kortingscode Adriaan40 in bij het boeken. Die is geldig tot woensdag 6 februari 21:00u.

De editie in Amersfoort was erg snel uitverkocht. Wees er dus snel bij, want vol is vol.

Want wist je dat het leren van nieuwe dingen ontzettend goed is voor je hersenen? En dat als je er niks aan doet, je hersenfuncties sterk kunnen verminderen? Dus doe dit voor jezelf en je hersenen :-).

In deze cursus leer je:
– Hoe je vogels kunt herkennen aan hun zang.
– Waar je op moet letten als je vogels goed wilt zien.
– Minimaal 20 soorten vogels herkennen aan hun zang.
Als bonus (en dat is mede wat deze cursus zo bijzonder maakt) zul je leren en zelf ervaren:
– Wat voor magisch effect vogels kijken en luisteren kan hebben voor je dagelijkse energie.
– Hoe je met vogels kijken en luisteren helemaal tot rust kunt komen.

Ik wil dat graag leren!

Wij vinden het belangrijk dat er aandacht is en ruimte voor alle deelnemers. Daarom werken wij in deze cursus met een kleine groep. Zo kan iedereen haar of zijn vragen stellen.

Let op, want deze praktijkcursus Vogelgeluiden is niet voor iedereen!
Voor wie is deze cursus wel?
Voor mensen die:
– houden van buiten zijn
– hun hersenen jong en vitaal willen houden
– genieten van de zang van vogels
– het leuk vinden om met een kleine groep gelijkgestemden op pad te gaan in de natuur
– mensen die hun gezondheid belangrijk vinden.

Voor wie is deze cursus niet?
De cursus is niet geschikt voor mensen die:
– denken dat het niet nodig is om nieuwe dingen te leren
– graag willen uitslapen
– niet houden van natuur
– hun gezondheid niet zo belangrijk vinden
– vinden dat je alles via internet kunt leren.

Ik wil mijn hersenen gezond houden en schrijf me in!

Wat vonden andere deelnemers van activiteiten van De Gezonde Vogelaar?
Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn. Daarom vragen wij aan onze deelnemers wat zij vinden van de activiteiten van De Gezonde Vogelaar. Hier een greep uit de reacties.

Kerstin
“Adriaan neemt je mee naar een stuk natuur en leert het mij op een nieuwe manier herontdekken. Ik ben vooral veel meer gefocust nu op de vogelgeluiden om me heen. Ik heb vooral de verschillende geluiden geleerd. Naast de natuur en vogels geeft Adriaan leuke praktische tips rond ‘De Gezonde Vogelaar’.”

Marjan en Paul
Wat ons erg trof is je enthousiasme. Er is geen enkele afstand en je hebt een open oor voor iedereen.”

Jeanette
“Ik vond de combinatie van het prachtige gebied de vogels, het ongelofelijke enthousiasme van Adriaan, zijn kennis EN ook zijn visie op het leven, een ervaring om energie van te krijgen.”

Thomas
“Ik heb een heerlijke Vogelbelevingsdag, gegeven door de Gezonde Vogelaar, mogen beleven. Hij is een enthousiast mens, integer met ongelofelijk veel kennis. Dit kan ik iedereen aanraden.”

José
“Vanochtend vroeg had ik mijn eerste solo vogelmoment: ik ontdekte een tjiftjaf. Wat een mooie ervaring! En dit dankzij de workshop van Adriaan die ons in de natuur kennis heeft laten maken met vele vogels en hun gedrag. Je leert anders kijken en luisteren, niet alleen naar de vogels maar ook naar jezelf. Een aanrader!”

Robbert
“Vanochtend ben ik, samen met anderen, met Adriaan het bos in geweest. Adriaan vertelt vol passie over vogels, waar je anders wellicht achteloos aan voorbij loopt. Met zijn enthousiasme weet hij je te vangen en maakt hij dat je vogels, en meer in het algemeen de natuur, nog meer gaat waarderen. Ik vond het een enthousiaste en inspirerende ochtend en zeker voor herhaling vatbaar!”

Ria
“Het is heel bijzonder om om 8 uur ’s ochtends de rust en de schoonheid van de natuur (op Rusthof) te ervaren. Met zijn bevlogenheid en kennis weet Adriaan onze groep te boeien. Hij wijst ons op vogelgeluiden, de onopvallende plek waar hij een vogel ziet, het typerende gedrag van de vogel. We kregen daarnaast een inkijkje in de wereld van de nestkastjes en hun bewoners. Deze excursie was voor mij een uitgelezen kans om nader kennis te maken met deze bijzondere plek en zijn biotoop.”

Jolanta
“Vanochtend een workshop van De Gezonde Vogelaar bijgewoond. Het was super! Veel over vogels geleerd en heerlijk in het bos gewandeld. Adriaan weet erg veel over vogels en weet dat op een originele, aanstekelijke manier over te brengen. Een hele dikke aanrader!

Praktische informatie

We starten met één cursusavond. Die vindt plaats in Ede op een donderdagavond. Daarna gaan we drie keer op pad om in de praktijk te oefenen. Want in het veld leer je het echt het beste (en het is natuurlijk ook het leukst :-)).

De cursusavond is op donderdag 14 maart 2019 in Ede (exacte locatie volgt).

We gaan het veld in op:
Zaterdag 23 maart 2019 – Edese Bos
Zaterdag 20 april 2019 – Edese Bos (ander deel) en Edese Heide
Vrijdag 17 mei 2019 – Noord Ginkel

Omdat vogels vroeg zingen starten we vroeg. De cursus is dus alleen geschikt voor vroege vogels :-). We wandelen ongeveer 3 uur. Onderweg stoppen we regelmatig om vogels te luisteren en bekijken. Elke wandeling is 5-10 kilometer. Je moet dus wel in staat zijn om deze wandelingen te kunnen maken. De meeste paden zijn onverhard, houd daar rekening mee. Goede wandelschoenen zijn aan te raden.

Bij deze cursus is inbegrepen:
– Koffie of thee en wat lekkers (wel gezond uiteraard) tijdens alle cursusdagen.
– Cursusmateriaal zodat je ook thuis kunt oefenen.
– Tijdens de wandelingen is er een telescoop aanwezig zodat je de vogels goed kunt zien.
– Ook krijg je bij inschrijving meteen toegang tot de besloten Facebook-groep Gezonde Vogelaars, een besloten omgeving waarin je samen met andere vogel- en natuurliefhebbers leert over vogels, natuur en hoe je gezonder kunt zijn.

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Wat is je investering?
€ 249,- voor de gehele cursus (dat is de prijs die je betaalt bij de kassa, inclusief servicekosten en de kosten voor gebruik van Ideal).
– Vroeg opstaan
– Je tijd en aandacht 🙂

Dus twijfel niet langer en schrijf je meteen in zolang er nog plek is!

Je moet zelf een verrekijker meenemen. Als je die niet hebt, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze activiteit zijn de Algemene Voorwaarden van De Gezonde Vogelaar van toepassing. Die kun je hier inzien en downloaden als pdf-bestand op https://degezondevogelaar.nl/algemenevoorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: