Ik ben Adriaan Sleeuwenhoek en ben in 1979 geboren in Vlist (ZH), in een zeer koude januarimaand. Waarschijnlijk is daar mijn fascinatie met de kou vandaan gekomen. Ik houd van vogels en de natuur, woon in Ede op de Veluwe en ben daar vaak in de bossen en op de hei te vinden. Ik wil zo lang mogelijk genieten van het leven en gezond en fit oud worden. Het is mijn passie om dit te delen met andere mensen. Ik ben er van overtuigd dat hoe meer mensen gezond zijn en zich fit voelen, des te beter het met de wereld zal gaan!

De Gezonde Vogelaar staat voor een gezond en fantastisch leven en is geïnspireerd op de fascinerende wereld van vogels. Door te kijken naar vogels, hun gedrag en eigenschappen kun je als mens:

– helemaal tot rust komen, tijd voor jezelf hebben

– ontstressen en ontspannen

– stoppen met piekeren, je hoofd leeg maken

– leren hoe je gezond kunt omgaan met voeding

– je beste zelf zijn door te doen wat jij wilt en leren dat jij goed bent zoals je bent

Een vogel zingt niet zachtjes omdat hij bang is dat anderen hem uitlachen. Nee, hij zingt zijn mooiste lied! De Gezonde Vogelaar helpt je de lessen van de magische wereld van vogels te leren en toe te passen in je eigen leven.

Zodat jij zo fit als een vogel kan zijn, je mooiste lied durft te zingen, je mooiste veren kan laten zien. Deze dingen leer ik je in de workshops, trainingen, 1 op 1 coaching in het bos en op vogelexcursies van De Gezonde Vogelaar. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes is er van alles mogelijk. Ik zie je graag op één van mijn activiteiten!

Gezonde groeten,

Adriaan ‘De Gezonde Vogelaar’ Sleeuwenhoek