Welkom in de wereld van De Gezonde Vogelaar!

Ik vind het leven fantastisch! Het is echt een bijzondere ervaring. Elke dag zijn er wel bijzondere dingen; ik kan enorm genieten van de zon, van vogelgezang, van de blauwe lucht, van leuke gesprekken, inspirerende ontmoetingen met bijzondere mensen, van gezelligheid met mijn dierbaren en zo kan ik nog wel even doorgaan. Omdat ik het leven zo’n geweldige ervaring vind, wil ik er zo lang mogelijk van genieten! Ik wil wel JONG oud worden.

 

Om jong oud te kunnen worden zijn er, zoals ik het zie, 5 pijlers waar ik aandacht aan besteed. Dat zijn (in willekeurige volgorde):

– sporten en bewegen

– dieet en voedingsgewoonten

– stresshantering en ontspanning

– je comfortzone oprekken

– zingeving

 

Omdat ik merk dat ik hier veel profijt aan heb en dat graag wil delen heb ik besloten De Gezonde Vogelaar te starten. Met De Gezonde Vogelaar deel ik mijn inzichten, dingen die ik geleerd heb en geef ik tips over hoe je gezond en fit oud kunt worden in een fit lichaam met een gezonde geest. Uiteraard heb je niet overal invloed op, wel heb je in de meeste gevallen zelf in de hand hoe je omgaat met dingen die anders gaan dan je verwacht of zou willen dat ze gaan.

 

Zoals je misschien al hebt gemerkt spelen vogels en de natuur een belangrijke rol in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf. In de natuur komen alle vijf de pijlers voor mij samen. Ik sport en wandel graag in het bos en op de hei, ik eet zoveel mogelijk plantaardige en natuurlijke voeding, in de natuur en door vogels te kijken kom ik tot rust, de natuur inspireert mij om mijn comfortzone op te rekken doordat ik zie dat de natuur zich aanpast aan de omstandigheden die zich voordoen en het zorgen voor de aarde en alles wat er op leeft geeft mijn leven zin (en mijn kinderen profiteren daar later ook van).

Reactie (1)

 • Een WordPress commentator| 5 mei 2017

  Hoi, dit is een reactie.
  Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
  Avatars van auteurs komen van Gravatar.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  %d bloggers liken dit: