Heb je vaak last van STRESS?

Heb je WEINIG ENERGIE?
Voel je je niet altijd je beste zelf?
Heb je het gevoel dat je de controle over je dagelijks leven kwijt bent geraakt?
Dan ben je NIET DE ENIGE.
Veel mensen hebben stress, maar laten zich door de waan van de dag regeren en nemen niet zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en gezondheid. Ze weten ook niet hoe ze dat kunnen doen. Tijdens de workshop The Healthy Bird Gets The Worm leer jij hoe je zelf de controle kunt nemen over jouw leven.

Wist je dat stress nog slechter is dan de meeste mensen denken? Door stress ga je minder presteren, word je sneller ziek, heb je vaker ruzie met je geliefdenen het kan zelfs leiden tot financiële problemen, burnout en hartklachten.

Wil je dit voorkomen? Dan is de workshop The Healthy Bird Gets The Worm echt iets voor jou!

Wat levert deze workshop je op?
In deze kennismakingsworkshop van De Gezonde Vogelaar leer je de basisprincipes van hoe je met natuur en vogels:
– op een eenvoudige manier meteen tot RUST kunt komen.
– meer energie in je dagelijks leven kunt krijgen.
– meer tijd voor jezelf kunt maken en controle kunt terug krijgen over je leven.
– leer je veel over de magische wereld van vogels.

Aan het eind van deze workshop kun je je bovendien met een mooie korting inschrijven voor een dagworkshop. Daarin gaan we veel dieper op de stof in.

Maaike gaf de workshop 5 sterren!
“Ik heb een aantal weken geleden deelgenomen aan de workshop “The Healthy Bird Gets The Worm”. Het was een kleine groep met veel ruimte voor persoonlijke inbreng. De workshop is een mix van persoonlijke kennismaking met elkaar, aandacht voor gezond leven, gezonde voeding en tips om stress te verminderen. Een manier om dat te kunnen doen is het kijken naar vogels en genieten van de natuur om je heen. Na een gezonde lunch buiten zijn we gewapend met verrekijkers met Adriaan op pad geweest in het bos. Fascinerend om te zien hoe hij vogels en hun geluiden herkent en weet waar te kijken. Hij weet op een prettige manier zijn enthousiasme en passie voor vogels over te brengen. Als extra bonus zijn we nog gaan kijken op een plek waar oeverzwaluwen zich hadden genesteld. Prachtig! Het mooie van deze workshop is dat je naderhand bemerkt dat je alleen met “vogelen” en de natuur bezig bent geweest, en dat er op dat moment geen ruimte is geweest voor stress en spanning in je hoofd. Dat was mijn “gezonde vogelaar momentje”.

Reden genoeg om je in te schrijven!

Praktische info:

– Datum en tijd: Volgt

Wat vonden andere deelnemers van de workshop The Healthy Bird Gets The Worm?
Kerstin – “Hele gave workshop, heerlijk genieten van de natuur, de vogels en de kennis en kunde van Adriaan. Hij neemt je mee naar een stuk natuur en leert het mij op een nieuwe manier herontdekken. Ik ben vooral veel meer gefocust nu op de vogelgeluiden om me heen. Ik heb vooral de verschillende geluiden geleerd. Naast de natuur en vogels geeft Adriaan leuke praktische tips rond ‘De Gezonde Vogelaar’.”

Jolanta – “Vanochtend een workshop van De Gezonde Vogelaar bijgewoond. Het was super! Veel over vogels geleerd en heerlijk in het bos gewandeld. Adriaan weet erg veel over vogels en weet dat op een originele, aanstekelijke manier over te brengen. Een hele dikke aanrader!”

Jorieke – “Ik ben blij dat ik de workshop gevolgd heb. Ik vond de tip van een moment voor jezelf als je een bepaalde vogel ziet erg leuk (het Gezonde Vogelaar momentje). Ik ga dat zeker toepassen. Ik vond de inhoud van de workshop verrassend, had verwacht dat het vooral vogels kijken zou zijn. Ik vind de combinatie van vogels en ontspannen een mooie cobinatie en vind de gezondheidstips ook goed erbij. Was ook blij met de gezonde snack in plaats van koekjes.”

Frederik – “Ongedwongen, open en gezellig. Ik zou het zeker aanraden. Goede tips en ook zelfreflectie. Daarnaast ook een aantal weetjes over vogels en hoe als vogelaar door het park te gaan.”

Christel – “Ik zou deze workshop zeker aanraden. Al is het maar om iets voor jezelf te doen als het even wat minder met je gaat. Ik heb wat eyeopeners en ‘o ja’s’ gehad. Adriaan is een fijne, vriendelijke man die je op een prettige manier (weer) even laat nadenken over hoe je wat rust en energie inbouwt in je leven.”

Meer weten over De Gezonde Vogelaar? Kijk op de Facebookpagina van De Gezonde Vogelaar.

Op alle activiteiten van De Gezonde Vogelaar zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Die vind je via deze link op de pagina https://degezondevogelaar.nl/algemenevoorwaarden.