Wij merken dat veel mensen genieten van de natuur in Nederland. Ook op Facebook en andere sociale media plaats ik regelmatig foto’s en filmpjes over vogels en de andere natuur. Wat ik daarbij merk is dat mensen het prachtig vinden, dat ze meer willen weten van vogels en er veel vragen over hebben. Ook zijn er veel mensen die niet goed ter been zijn, maar toch willen genieten van vogels en de natuur. Daarom hebben wij iets nieuws ontwikkeld. Een besloten groep waarin De Gezonde Vogelaar veel foto’s en video’s deelt over vogels en vogels kijken. Ook interview ik allemaal leuke en interessante mensen over natuur en vogels en wat vogels en vogels kijken voor hen betekenen. Ik geef er cursussen en ga met camera en internetverbinding op pad in het veld, zodat mensen thuis live mee kunnen kijken. Doel van de groep is om mensen te laten genieten van vogels en natuur en ze daar meer over te leren. Het is bedoeld voor o.a.:

  • Mensen die zelf niet de natuur in kunnen, tijdelijk of permanent (mensen die slecht ter been zijn, ziek zijn, in het ziekenhuis liggen, een gebroken been hebben).
  • Mensen die interesse hebben in en meer willen leren over vogels.
  • Mensen die in de grote stad wonen en eigenlijk meer in de natuur willen zijn.
  • Mensen die hun gezondheid belangrijk vinden.

Je hoeft geen vogelaar te zijn, maar je zult merken dat je dat vanzelf wordt als je een keer met ons op stap bent geweest. Je dagelijkse portie natuur en vogels én een gezonder mens worden. Ook leer ik in deze groep mensen om vogels en natuur te gebruiken om helemaal tot rust te komen. Want de meeste mensen hebben veel te veel stress. Dat kan weer leiden tot burnout en alle ellende die daarmee te maken heeft. Ik leer mensen eenvoudige, effectieve technieken waardoor zij daar beter mee om kunnen gaan. We willen ook excursies en cursussen gaan geven exclusief voor onze leden. Dat doen we als er genoeg leden zijn.

Samengevat:

Wat is deze groep?

Een online community met gelijkgestemden die net als zij houden van natuur en vogels, daar meer over willen leren. Mensen die gezonder willen zijn, die meer willen kunnen genieten van de kleine dingen van het leven.

Wat is het doel van deze groep?

Doel van de groep is om mensen te laten genieten van vogels en natuur en daar meer over te leren. Ook leer je eenvoudige, effectieve technieken waardoor je beter met stress om kunt gaan. Dat leer je in een veilige omgeving met gelijkgestemden.

Wat is je investering?
Je kunt lid worden voor € 10,- per maand. Dat is net zoveel als:
4 kopjes koffie op het station
1 tijdschrift dat je vaak toch niet leest
1 afhaalmaaltijd

Als je een jaarabonnement afsluit dan krijg je zelfs twee maanden voor niks.

Wat krijg je er voor terug?

Frequentie Wat?
Dagelijks Een post over vogels en vogels kijkenEen post over gezond levenReactie op al je vragen over vogels en vogels kijken
Wekelijks Vogels kijken met Adriaan live vanaf locatie. Bijvoorbeeld Rusthof, Spechtensafari, Edese Bos en Edese Hei
Tweewekelijks (even weken) Een live sessie over gezond leven van 30 minuten
Tweewekelijks (oneven weken) Een live sessie over vogelskijken van 30 minuten
Maandelijks Interview of podcast met interessante gast