Wil je leren beter om te gaan met STRESS en kun je wel wat meer energie gebruiken?
Heb je het gevoel dat je de controle over je dagelijks leven kwijt bent geraakt?
Kom je minder buiten in de natuur dan je eigenlijk zou willen?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Klopt, dit is echt iets voor mij!

Foto: Egbert-Jan van Ommen

Je bent echt NIET DE ENIGE die stress heeft en het soms even teveel wordt. Veel mensen hebben stress. Ze laten zich door de waan van de dag regeren en nemen niet zelf de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en gezondheid. Ze weten ook niet hoe ze meer rust in hun hoofd kunnen krijgen. Veel mensen staan tegenwoordig ook veel te veel van de natuur af. En dat is echt niet goed!

Want wist je dat…
…teveel stress nog slechter is dan de meeste mensen denken?
…je door te veel stress echt minder presteert?
…in de natuur zijn een bewezen positief effect heeft op je humeur en stressniveau?
…je meer kans hebt om uit te vallen met burn-out of bore-out als je niet op tijd ingrijpt?
…je bij teveel stress vaker ruzie met je geliefden hebt en het uiteindelijk zelfs kan leiden tot financiële problemen en andere ellende?

Wil je dit voorkomen en zelf de controle terugpakken? Dan is deze workshop echt iets voor jou! In deze workshop leer je de basisprincipes van de BIRD-methode. Met de BIRD-methode leer je:

– hoe je op een effectieve manier meteen tot rust kunt komen.
– praktische tips en technieken waarmee je meer energie in je dagelijks leven kunt krijgen.
– hoe je meer tijd voor jezelf kunt maken en daarmee de controle kunt terug krijgen over je leven.
– het magische effect van natuur en vogels op je stressniveau en energie!

Vogels en natuur betekenen voor mij rust, energie en vreugde. Mijn passie met vogels is de basis voor de BIRD-methode. Nu hoef je echt geen vogelspotter te zijn om mee te doen. Want het gaat bij deze methode om jou. Jij als persoon weer zelf in controle, met een positieve mindset en meer in contact met de natuur. Want elke moderne mens kan meer natuur gebruiken in haar of zijn leven :-).

Ik doe mee!

Wat deze workshop anders maakt dan andere workshop is dat je praktische technieken leert die je in kunt bouwen in je dagelijks leven én je ervaart hoe rustgevend het is om in een natuurlijke omgeving te zijn (zelfs midden in de stad!). We maken samen een stappenplan dat jij kunt toepassen in je hectische leven.

Wanneer?
Deze workshop is op vrijdag 21 februari 2020. Start om 10:00u, einde rond 16:00u. Met tussendoor een gezonde lunch en na afloop een borrelmoment.
Waar?
Het Groene Huis in Amersfoort. Dit ligt in het prachtige stadspark (voormalig landgoed) Park Schothorst. Het adres is Schothorsterlaan 21, 3822 NA in Amersfoort.
Je investering voor deze workshop is € 89,-. Dat is inclusief de gezonde lunch, koffie/thee en een borrel na afloop. Het aantal deelnemers is maximaal 20.

YES, ik ga er voor!

“Wij van WC-eend adviseren WC-eend!”
Wij willen zelf altijd graag weten wat andere deelnemers van producten of diensten vonden die we willen aanschaffen. Daarom vragen wij onze deelnemers altijd om een eerlijke review van onze activiteiten. Hieronder de reacties op de workshop The Healthy Bird Gets The Worm.

Maaike – “Ik heb een aantal weken geleden deelgenomen aan de workshop “The Healthy Bird Gets The Worm”. Het was een groep met veel ruimte voor persoonlijke inbreng. De workshop is een mix van persoonlijke kennismaking met elkaar, aandacht voor gezond leven en tips om stress te verminderen. Een manier om dat te kunnen doen is het kijken naar vogels en genieten van de natuur om je heen. Het mooie van deze workshop is dat je naderhand bemerkt dat er op dat moment geen ruimte is geweest voor stress en spanning in je hoofd.”

Kerstin – “Hele gave workshop, heerlijk genieten van de natuur, de vogels en de kennis en kunde van Adriaan. Hij neemt je mee naar een stuk natuur en leert het mij op een nieuwe manier herontdekken.”

Jolanta – “Vanochtend een workshop van De Gezonde Vogelaar bijgewoond. Het was super! Adriaan weet erg veel over vogels en weet dat op een originele, aanstekelijke manier over te brengen. Een hele dikke aanrader!

Jorieke – “Ik ben blij dat ik de workshop gevolgd heb. Ik vond de tip van een moment voor jezelf als je een bepaalde vogel ziet erg leuk (het Gezonde Vogelaar momentje). Ik ga dat zeker toepassen. Ik vond de inhoud van de workshop verrassend, had verwacht dat het vooral vogels kijken zou zijn. Was ook blij met de gezonde snack in plaats van koekjes.”

Frederik – “Ongedwongen, open en gezellig. Ik zou het zeker aanraden. Goede tips en ook zelfreflectie.

Christel – “Ik zou deze workshop zeker aanraden. Al is het maar om iets voor jezelf te doen als het even wat minder met je gaat. Ik heb wat eyeopeners en ‘o ja’s’ gehad. Adriaan is een fijne, vriendelijke man die je op een prettige manier (weer) laat nadenken over hoe je rust en energie inbouwt in je leven.”

Op al onze activiteiten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Die vind je via deze link op de pagina https://degezondevogelaar.nl/algemenevoorwaarden.